Dutsfest ii

zat 13/10 18:00
Villa Bota

DUTSFEST II! Want na het succes van vorig jaar kon een tweede editie echt niet uitblijven! We zijn retesiked en apetrots op de vier kleppers van formaat die we bijeengetrommeld hebben. Wie jullie deze keer in de gezelligste bar van Brugge het betere gitaargeweld komt presenteren lees je hieronder!

 

SLOW CRUSH
http://slowcrush.bandcamp.com

Shoegaze met een flinke scheut DIY, oftwel een niet te slopen muur van distortion met melodieën als mortel. Voeg daarbij de ontwapenend zachte stem van bassist/zangeres Isa en besef dat je een unieke ervaring staat te wachten.
Opgepikt door o.a. Kerrang! en BBC 1 Radio - wij zijn met andere woorden niet de enigen die lopen stoefen!

LONE WOLF
http://wearelonewolf.bandcamp.com

All the way from Rotterdam om in de West-Vlaanders te komen punkrock-en-rollen! Deze jongens en meisje steken eind oktober de Atlantische Plas over om indruk te gaan maken op The Fest in Florida, dus zie dit maar als hun generale repetitie. Aanstekelijk en dansbaar, precies hoe we de ponx graag horen!

bleak
http://bleakband.bandcamp.com

Was emogaze een ding dan excelleerde dit gezelschap in het genre. Zelf noemen ze het spacegrunge, wij houden het bij "zwaar de max!" -- komen kijken is de boodschap!

London Bullet
http://londonbullet.bandcamp.com

Verloren idealen in verloren tijden: deze kids weten old school punk perfect te vertalen naar moderne tijden en veroverden daarmee terecht hun plaats in deze line-up. Boze modderfokkers om in de gaten te houden!

Geef toe, niet slecht hé zeg! Bovendien zullen we dit jaar opnieuw vegan knabbels te koop hebben, met dank aan sMarty Foodz!

Zet 13 oktober dus maar gauw in jullie agenda's, tell your friends en get stoked!

------------

Damage:

18u-19u: €5
na 19u: €6