Nieuws

Paradiso Perduto Presents JOVAKS

- 11/01/2019

MR.DEEEP'MOODSETTER'BASSUS . invites JOVAKS

Oorspronkelijk was Jovaks vrij star georiënteerd op techno, retro, electro en chicago house. Later heeft hij een  veel bredere kijk ontwikkeld op muziek, onder invloed van Lefto en The Gaslamp Killer: hiphop, grime, trap, drum and bass, maar ook chillhop en jazz.  Zelfs niet vies van af en toe een avondje commercieel knallen, onder het alter ego The Vandal, maar hij heeft het beloofd om het tijdens Paradiso Perduto quality house te houden. ;) 

Zijn muzikaal hart ligt tegenwoordig nog steeds bij elektronische muziek, in al z’n (underground)variëteiten, zolang het maar melodisch is. Laatste jaren werd hij sterk beïnvloed door zowel de Dekmantel-sound als de leftfield-house van artiesten zoals Mall Grab en DJ House.

Toch heeft hij zichzelf eigenlijk op geen enkel moment geprofileerd als deejay. Zijn hart ligt bij het zelf organiseren van creatieve evenementen in een zo natuurlijk mogelijke setting. Het muzikale aspect is voor mij belangrijk bij het organiseren, maar het decoratieve en organisatorische aspect boeien mee evenveel. Kleinschalige tot middelgrote evenementen met heel veel eigen input (bv. gebruik recyclagemateriaal, zelf decoratie en zitmeubels bouwen …) zijn het doel.

In 2019 viert Jovaks en zijn crew het driejarig bestaan van The Farm (open-air) in De Haan én komt er ook een tweede editie van het vorig jaar vrij geslaagde concept Nomade (open-air) in Brugge.

Mensen moeten gewoon het terrein op lopen en zeggen: “Nice, hier zit een ziel in." en dat valt goed samen met de MOODSETTING filosofie van Mr.DeeepBassus ! A win-win dus...

Afstemmen // www.villabota.be - 107.9 FM BRUGGE  |  106.4 FM Torhout // FACEBOOK PAGINA VAN VILLABOTA - LIVE // en achteraf op de mixcloud.com/paradisoperduto/